Skoči na vsebino

Dostava in vračilo

Za vse nakupe nad 50,00 € je dostava brezplačna.

Stroški priprave blaga in pošiljanja za redna naročila znašajo 4,50 € za Slovenijo. Stroški so enotni ne glede na število naročenih izdelkov, če je naročeno v istem dnevu do 14. ure.

Za naročila iz tujine se stroški poštnine zaračunajo po ceniku dostavne službe. Možno je le plačilo po predračunu.

Čas dostave

Blago dostavljamo iz zaloge po vsej Sloveniji. Naročila, ki so oddana do 14. ure, pošljemo še isti dan. Za nujna naročila pa po dogovoru.

Naslovi za dostavo

Blago za končne kupce lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji ali tujini. Naročila pravnih oseb lahko dostavimo le na naslov uradnega sedeža podjetja ali naslove uradnih poslovnih enot.

Vračilo blaga in povrnitev denarja

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga. O tem nas obvestite na naslov info@dobraknjiga.eu oz. Dobra knjiga, Luka Erceg s.p., Panonska ulica 6, 2000 Maribor. Prejeto blago nam morate vrniti s priporočeno pošiljko nepoškodovano v 14 dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Kupec v primeru vračila blaga sam nosi stroške vračila blaga.

Pošiljko vrnete s kratkim dopisom, kopijo računa in številko tekočega računa za vračilo denarja. Vrnili vam bomo plačani znesek za zavrnjeno blago v 14 dneh od vrnitve paketa.

Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe in vam le tega ni potrebno posebej pošiljati.

Zamenjava blaga z napako

V primeru zamenjave blaga z napako nam blago vrnite s priporočeno pošto na naslov Dobra knjiga, Luka Erceg s.p., Panonska ulica 6, 2000 Maribor. O zamenjavi nas obvestite na naslov info@dobraknjiga.eu oz. v pošiljko priložite kratko obrazložitev ter kopijo računa.

Osebni prevzem oz. dostava

Po dogovoru lahko naročene knjige prevzamete osebno na področju Mestne občine Maribor brez dodatnih stroškov.