Skoči na vsebino

Skrivališče

19,90 z vključenim DDV

Corrie ten Boom

Predstavljamo vam uspešnico “The Hiding Place” avtorice Corrie ten Boom, ki se je v tujini prodaja v milijonih izvodov.

Corrie ten Boom je bila nizozemska urarka, ki je postala simbol upora, ena redkih, ki je preživela Hitlerjeva koncentracijska taborišča, in ena izmed najbolj izjemnih evangelistk 20. stoletja.

V drugi svetovni vojni so ona in njeni družinski člani tvegali svoja življenja, da bi pomagali Judom ubežati nacistom. Zaradi svojega udejstvovanja so bili zaprti v koncentracijska taborišča in Corrie je bila edina, ki je preživela in pričevala o tem, kako lahko vera premaga zlo.

Leta so bili mnogi priča temu, da nobena gora ni previsoka, da jo Božja ljubezen ne bi mogla premagati. Danes pa je pred vami nova izdaja knjige “Skrivališče”, namenjena novi generaciji Božjih otrok, ki pričuje o tem, da Božja ljubezen vedno premaga težave, ozdravlja in obnavlja.

“Prelomna knjiga, ki osvetli dogajanje enega izmed najtemačnejših zgodovinskih obdobij.” – Philip Yancey, krščanski avtor

“Skrivališče je knjiga, ki jo boste morali vzeti v roke večkrat. Corrie ten Boom je živela v globoki povezanosti z Bogom. Njena srceparajoča zgodba o ljubezni in hoji v veri vas bo navdahnila in izzvala.” – Joyce Meyer, krščanska avtorica

 

 

 

Avtor: Corrie ten Boom
Založnik: Vladavina kraljestva
Vezava: Mehka vezava
Format: 21 cm (v) x 13,7 cm (š)
Št. strani: 282